Video

Açıklama

Kırdalife Düğün Davet Organizasyon ‘Havasında mutluluk var.’ Kırdalife en güzel anların keyifle hatırlandığı organizasyonlara imza atar.Eskişehir’de Kır Düğünü isteyen çiftler için, Kırdalife Düğün Davet Organizasyon üstü açık ve üstü korunaklı 2 ayrı açık salon seçeneği ile tercihiniz olacak. Eskişehir’de Kır Düğünü için, muhteşem doğası ve manzarası ile birlikte son derece şık görüntülere ulaşabilmek Kırdalife salonlarında mümkün.

Kırdalife Düğün Davet Organizasyon tarafından hazırlanan muhteşem kır düğünlerindeki yenilikçi tarzlarıyla birlikte, çiftler hayatlarının en önemli cevaplarını bu muhteşem doğa eşliğinde sevdiklerine fısıldayabilmektedirler.Yeni bir hayatın başlangıcına özel anlamlar yüklemek ve düğünlerini kapalı duvarların arasından çıkarmak isteyen çiftler için, kendine has özellikte iki farklı kır düğün salonu planladık, gelin düşlerinizi gerçekle buluşturalım.

1-Safir Salon;

Üstü korunaklı açık kır salonu,1200 kişi kapasiteli,Kırdalife Düğün Davet Organizasyon Safir Salon taşıdığı ismin özelliklerini, tüm misafirlerine hissettirerek, unutulmaz organizasyonlara imza atar. Kırdalife, Safir ile, kır düğünü, sünnet düğünü, etkinlik, toplantı, yemek ve tüm organizasyonlar için tercihiniz olacaktır.

2- Garden ;

600 kişi kapasiteli kır bahçesi Şık dizaynı ve leziz ikramları, yemyeşil Ladin ağaçları arasında, mis kokan rengarenk çiçek demetleri ile doğayla iç içe olan Garden tercihiniz olacaktır.Kır düğünü isteyen çiftler için, bu büyülü atmosferi sunan Doğayla İç İçe Kırdalife Düğün Davet Organizasyon tüm güzellikleriyle sizi bekliyor.

Kampanyalar

Kır Konseptli Kokteyli Nikah Seremonisi %50 İndirimle 2000 Tl..

100 kişilik ve 2 saatlik organizasyonlarınız için geçerlidir.
Hizmet içerisinde; – Tiyatral nikah düzeni – Nikah konseptine uygun mekan süslemesi – Müzik ve DJ – Takı sandığı – Fotoğraf çekimi için özel alan Bistro masalarda, – Kuru pasta – Cips – Limonata

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) 50 TL’den az

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) 30-50 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) 10-30 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) 10-30 TL

Davet Alanları: Açık ve kapalı alan

Mekan Özellikleri: Bahçe, Çim alan, Kolonsuz salon, Yüksek tavan

Manzara: Kır manzaralı, Bahçe manzaralı, Doğa manzaralı

Kapasite

Yemekli Kapasite: 1.000-2.000 kişi

Konaklama Kapasitesi: Konaklama imkanı yok

Açık Hava Kapasitesi: 1.000-2.000

Kokteyl Kapasitesi: 1.000-2.000

Kapalı Alan Kapasitesi: 1.000-2.000

Otopark Araç Kapasitesi: 500-750

Sorular

Servis saat kaçta sona eriyor? 24:00

Müzik saat kaçta sona eriyor? 24:00

Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri? Açılışlar, Bayi toplantısı, Davet ve resepsiyon, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Parti, Piknik, Sünnet düğünü, Doğum günü, Kına

Nasıl gelinir? TOPLU TAŞIMA ARACI; 58 No’lu Eskişehir Belediyesi Otobüsü 58 (SİYAH) ÇUKURHİSAR – BADEMLİK  Kırdalife Düğün Salonları önünde durak bulunmaktadır..Eskişehir Odunpazarı belediye otobüs durağından yarım saatte bir, çeyrek geçe ve çeyrek kala belediye otobüs seferleri vardır..

İletişim Yetkili

Önder Dilmen

Yorumlar

0.0
0 değerlendirme
5 Yıldız
0
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0

Henüz hiç yorum yapılmamış.

İlk yorum yapan siz olun “Kırdalife Davet Organizasyon Tepebeşı ESKİŞEHİR”

Yorumun