2021 Damatlık Trendini Yakalamak İsteyenler. - Düğün Diyarı
düğün diyarı

Şık tasarımlar, göz alıcı kumaşlar, gösterişli modeller, farklı renkler ile 2020 yılı damatlıklarında öne çıkan modellerden fikir edinmeye ne dersin?

Renkli Damatlıklar.

Bu yılın trend damatlık tasarımları içerisinde renkli tasarımlar öne çıkıyor. Sadece ceketi renkli olan modellerden ziyade tüm parçalarıyla renkli olan bu damatlıklar düğününüze renk katacağı gibi düğün konseptinize uygun hale getirip bir uyum içerisinde olabilirsiniz. Ayrıca düğün mevsimine göre de renk seçimi yapabilirsiniz.

Farklı Desenlerden Oluşan Kravatlar.

düğün diyarı

Alışılagelmiş bir damat olmak istemeyen ve klasikleşmiş damat görünümünün dışına çıkmayı düşünen siz damatlarımız için önerdiğimiz renkli damatlıklar fazla cesurca geldiyse sizlere renkli ve farklı desenlere sahip kravat önerisiyle geliyoruz. Sade bir damatlık modeliyle kullanabileceğiniz trend kravatlar tam size göre! Her mevsime uygun tasarımlarla öne çıkan kravatlar aklınızda bulunsun.

Siyahın Büyüleyici Etkisi.

düğün diyarı

Renkli damatlık fikrini sevmeyen ve siyahtan vazgeçmem diyen damatlarımıza müjde! 2020 damatlık modasında tamamen siyah olan damatlık tasarımları da bulunuyor. Baştan aşağı tüm parçalarıyla siyah olan modeller sizler için tasarlanmaya devam ediyor. Ayrıca bu modelleri fazlalıklarını kapatmak isteyip inceliğe özen gösteren adaylarımız içinde mükemmel bir seçenek.

Kruvaze Tasarım Damatlıklar

düğün diyarı

Bu yıl damatlık modellerine tekrardan dâhil olan kruvaze yelek ve ceketler sizleri bekliyor. Unutulmaz günlerin ve kokteyllerin gözde parçası edilen kruvaze modeller bu yıl geri döndü. Kusurlarını kapatmak isteyen damat adaylarımız içinde ayrı bir seçenek kruvaze ceket ve yelekler!

Kadife Kumaşıyla Göz Alıcı Damatlıklar.

düğün diyarı

Kadife kumaşlar da son moda damatlıklar için tercih edilmeye başladı. Kış ve sonbahar mevsimi düğünlerinin vazgeçilmezlerinden olan kadife moda damatlıklar 2020 damatlıkları içerisinde yer alıyor.

Ekoseli Damatlıklar.

düğün diyarı

Son trend damatlık tasarımları sadece farklı renk ve desenlerle hareketlenmiyor. Ekose modellerde de yeni tasarımlarda çokça karşımıza çıkıyor. Ekoseli modelleri sadece cekette kullanabileceğiniz gibi yelekte veya tüm parçalarda da kullanabilirsiniz.

 

 

Yorum Yap

Your email address will not be published.