Video

Açıklama

2001 yılında kurulmuş olan Olimpos Atlı Spor Kulübü & Restaurant geniş bir arazi üzerinde yer alıyor. Tam anlamıyla tabiatın içinde ve şehirden bir kaçış vaat eden tesisimizde huzurlu zaman geçirme imkanına sahip olabilirsiniz. Üstelik benzersiz bir kır düğünü organize etmek için de doğru adrestesiniz… Yeşilin her tonuyla bezenmiş bahçemizde, doğa sizi kucaklayacak..

Çorlu kır düğünü mekanları arasında bizi tercih ederseniz, sunduğumuz hizmetler hakkında bilmeniz gereken önemli ayrıntılar var.

Olimpos Atlı Spor Kulübü & Restaurant olarak öncelikle bahçemizde farklı oturma düzenleriyle davetler tasarlayabiliyoruz. Dilerseniz kilise düğünü, kokteyl veya açık büfe bir davet veya nezih bir tören eşliğinde yemekli düğünlere ev sahipliği yapabiliyoruz. 750 ila 1000 kişilik kır bahçemizde, peri masalına dönüşen bir düğüne hazır olun. Üstelik olumsuz hava şartları için önlemlerimiz ve butik davetleriniz için 200 kişilik kapalı alanımız da bulunuyor.
Olimpos Atlı Spor Kulübü & Restaurant Beyaz Bahçe’de yuvarlak masalar ve tiffany sandalyelerle sağlanan şıklık; mevsim çiçekleriyle tamamlanıyor. Gelin yolu, nikah töreni platformu, davetli masaları, karşılama alnı ve dans pistinin çevresinde benzer çiçekler beyaz ve yeşil ağırlıklı olarak bir araya getiriliyor. Uçuş uçuş detaylar, konsept aksesuarlar ve taklarla bezenmiş kır bahçemizde kendinizi özgür hissedeceksiniz. Büyülü bir atmosfere dönüşen kır bahçemizin konseptinin yanı sıra orkestramızın doğa ile eşlik edişi de konuklarınız etkileyecek..
Eğer siz de Olimpos Atlı Spor Kulübü & Restaurant‘ın kendinize uyacak farklı düğün paketlerimizden yararlanmak yada birlikte alternatifler üretmek isterseniz bizimle iletişime geçebilir, hizmet fiyatlarımız ve avantajlı hizmetlerimiz hakkında detaylı informasyon alabilirsiniz…

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) 50-100 TL

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) 50-80 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) 30-50 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) 30-50 TL

Davet Alanları: Açık ve kapalı alan

Mekan Özellikleri: Bahçe, Çim alan, Dere kenarında, Orman içinde, Şehir dışında

ManzaraOrman manzaralı, Kır manzaralı, Bahçe manzaralı

Kapasite

Yemekli Kapasite: 400-500 kişi

Konaklama Kapasitesi: Konaklama imkanı yok

Açık Hava Kapasitesi: 400-500

Kokteyl Kapasitesi: 750-1.000

Kapalı Alan Kapasitesi: 100-200

Otopark Araç Kapasitesi: 150-250

Sorular

Servis saat kaçta sona eriyor? 24:00

Müzik saat kaçta sona eriyor? 02:00

Özel menü seçenekleriniz neler? Çocuklara özel, Diyabet, Vegan, Vejetaryen

Mekanın kısıtlamaları neler? Havai fişek ve benzeri kullanılamaz

Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri? Açılışlar, Baby shower, Bayi toplantısı, Davet ve resepsiyon, Doğum günü, Kına, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Parti, Piknik, Sünnet düğünü

Nasıl gelinir? ÇORLU SİVİL HAVALİMANI ‘ın kapısına kadar gelip sağa ayrılıyorsunuz. Sağa ayrıldıkta sonra yaklaşık 3 km sonra yol düz ve soldan olmak üzere 2’ye ayrılıyor o noktada solda olimpos tabelasını göreceksiniz solda aşağıya devam ettiğinizde yol direkt bize geliyor yaklaşık 2 km

İletişim Yetkili

Gökçe Dervişoglu

Yorumlar

4.6
5 Derecelendirme
5 Yıldız
4
4 Yıldız
0
3 Yıldız
1
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0

    Şule

    İkramlar, ilgi, alaka, dekor, müzik ve diğer her şey kusursuzdu. Misafir sayımızı son anda arttırmamıza rağmen anlayış ile karşıladılar. Oturma düzeni çok iyi ayarlanmıştı. Çok teşekkürler.

    Hayal

    Rüya gibi bir düğünü bizlere hazırlayan Olimpos Atlı Spor Kulübü & Restaurant ailesine çok teşekkürler. Dilediğimiz her şey mevcuttu.

    Nurhan

    En heyecanlı günümüzde stresimizi en aza indiren tüm çalışanlara tek tek teşekkür ederim. Aklınıza gelebilecek her şeyde yardımcı oluyorlar hiç bir isteğim içimde kalmadı.

    Asiye & Umut

    Servis çok seri ve başarılıydı ikramlar lezzetttliydi. herkes ve özellikle eşim ve ben çok memnun kaldık. herşey için teşekkürler

    Ayfer & Alp

    Bize zor süreci kolaya çevirdiler sağ olsunlar, her şey istediğimiz gibiydi. Yemekler süslemeleri çok beğendim. Herkeste son derece memnundu ki bu beni daha da memnun etti. Her şey kusurusuzdu.

İnceleme ekle

Yorumun