Video

Açıklama

2011 yılından bu yana Emdoha Magic Life Yalova’daki adresimizde özel günlerinize ev sahipliği yapıyoruz.. Biz kır bahçemizi tercih eden çiftlerimize şehrin içinde “şanslı bir mekân” vaat ediyoruz! Kır düğünü konseptlerimiz ile hayallerinizin ötesinde davetler tasarlıyoruz.
Davet tarihinizi belirlemek için sizi kır bahçemize davet ediyoruz. Hoş sohbetler eşliğinde hayalini kurduğunuz her detay hakkında görüşüyoruz. Organizasyon sorumlumuz yönetiminde planlamalar yapıyoruz ve gecenizin tasarlanması ile sorumlulukları alıyoruz.

Yaz ve kış aylarında hizmet sunduğumuz Emdoha Magic Life’da isterseniz 250 kişilik kapalı alanımız isterseniz de yemekli düzende 1500 kişiye kadar konuklarınızı ağırladığımız bahçemizi tercih edebilirsiniz.
Davet alanlarımızda yuvarlak masalar ve tiffany sandalyeler kullanıyoruz. Beyaz masa örtüleri ve sandalyeler ile çim alanımızda sade bir şıklık tercih ediyoruz. Cam suplalar, runnerlar, konseptinize göre aksesuar yükselticileri, cam veya kütük detaylar, rengarenk peçeteler, konuklarınız için düğün hediyeleri, balonlar, renkli tülden sandalye süslemeleri sıkça kullandığımız alternatiflerden bazıları…

Emdoha Magic Life’da yemekli düzende bir davet yerine; kilise düğünü konsepti, ayakta nikah töreni, kokteyl düzeninde davetler tercih edebilirsiniz. Şıklığı ile fark yaratacak gecenizde çim alanımızda doğaya uygun detaylar ile özel bir görünüm yaratıyoruz. Kütük gelin yolu çiçeklikleri, beyaz halı, kırmızı halı ve beyaz tüller ile hazırlanmış gelin yolu, rengarenk çiçeklerle taklar da alternatifleriniz arasında yer alıyor.
Siz deEmdoha Magic Life ekibi ile rüya gibi bir düğün organizasyonu tasarlamak isterseniz; iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz..

Genel Özellikler

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta sonu) 50-100 TL

Minimum Yemekli Fiyat (Hafta içi) 30-50 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta sonu) 30-50 TL

Minimum Kokteyl Fiyatı (Hafta içi) 10-30 TL

Davet Alanları: Açık ve kapalı alan

Mekan Özellikleri: Çim alan, Şehir merkezinde, Bahçe, Kolonsuz salon, Yüksek tavan

Manzara: Bahçe manzaralı, Doğa manzaralı, Kır manzaralı

Kapasite

Yemekli Kapasite: 1.000-2.000 kişi

Konaklama Kapasitesi: Konaklama imkanı yok

Açık Hava Kapasitesi: 1.000-2.000

Kokteyl Kapasitesi: 1.000-2.000

Kapalı Alan Kapasitesi: 200-300

Otopark Araç Kapasitesi: 100-150

Sorular

Servis saat kaçta sona eriyor? 23:30

Müzik saat kaçta sona eriyor? 24:00

Özel menü seçenekleriniz neler? Yok

Mekanın kısıtlamaları neler? Evcil hayvan kabul edilmiyor

Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri? Açılışlar, Bayi toplantısı, Kurumsal etkinlikler, Nişan, Doğum günü, Baby shower, Davet ve resepsiyon, Kına, Mezuniyet törenleri, Parti, Sünnet düğünü

İletişim Yetkili

Emine Erman

Yorumlar

5.0
5 Derecelendirme
5 Yıldız
5
4 Yıldız
0
3 Yıldız
0
2 Yıldız
0
1 Yıldız
0

    zeynep & sadık

    Çok teşekkür ederiz herşey çok güzeldi elinize sağlık…

    Hatice & Tunç

    Emdoha Magic Life hizmet,kalite,servis ve güleryüzünden dolayı yeni evlenecek çiftlere tüm samimiyetimizle öneririz…

    sultan & ibrahim

    kocaman bir kır bahçesi tertemiz ve nezih sahipleri de çok iyi insanlar gece boyu süprizler hiç eksik olmadı kocaman sevgilerimi yolluyorum…

    havva& davut

    Harika bir düğün salonu.. çok güzel ilgilendiler.. orkestrası ve bütün çalışanları çok ilgili ve güler yüzlü asla pişman olmayacağınız bir salon sonsuz teşekkürler..

    sevim & emir

    Düğün salonuna orkestrasına çalışanlarına size hayran kaldık. Beklediğimden bile daha güzel bir düğünüm oldu süperdi herşey….

İnceleme ekle

Yorumun